Nyårskasse
695 kr/pers
Levereras kallt med uppvärmnings instruktioner, hämtas 31/12 mellan kl: 12-14
Beställs senast: 23/12 Boka: 0684 21006
Kantarellsoppa
Sotad hummer, fänkål- och citroncréme, hummerolja, friterad jordärtskocka.
Oxfilé Tournedos
Potatiskaka smaksatt med Almenäs Tegelost, blåbärscréme, hyvlad morot, persiljerot, smörad rödvinsky.
Bakad choklad
Pistagenötter, hjortroncremé, vitchokladsmousse
Barnmeny upp till 12 år 345 kr/pers
Skagenröra
Serveras på surdegsbröd, picklad lök, citron samt dill
Oxfilé
Potatiskaka, rostade rotfrukter, bearnaisesås
Bakad choklad
Pistagenötter, hjortroncremé, vitchokladsmousse
Vi använder oss av så närproducerade svenska råvaror som möjligt, såsom:
Oxfilé från Sverige
Mjölko från svenska gårdar
Röding från Jämtland
Kantareller, hjortron och rallarros från Funäsfjällen
Enbär från fjället i Tänndalen
Almenäs Tegelost från Hjo
Rom från Älvdalen
Rotfrukterna är från södra Sverige
Surdegsbröd från köket på Eriksgårdens Fjällhotell